top of page
Image by Philipp Katzenberger

Nettsteder

Spirituell utvikling - Spirituell oppvåkning - Spirituell krise 

ISEN, International Spiritual Emergence Network

Internasjonalt nettverk, opprinnelig opprettet av Christina og Stan Grof i i 1978 etter at Christina ble eksponert for 'spiritual emergency.' Stan Grof er psykiater og forsket i mange år på transcendentale  opplevelser. 

Awakening Guide, m/ Bonnie Greenwell

Avdøde Bonnie Greenwell, PhD /transpersonlig psykolog / Non-dual teacher i Adyashanti's liniage (1941-2022). Bonnie har skrevet 4 bøker relatert til åndelig oppvåkning. Hun har veiledet mennesker i oppvåkning /kundaliniprosesser i over 30 år. Hun har også en annen webside, Kundalini-Guide.

Spiritual Awakening International (SAI)

Et verdensomspennende nettverk som jobber med å øke bevisstheten om spirituelle, transcendente erfaringer. SAI arrangerer 'free online events' relatert til spirituell oppvåkning hver måned, et foredragsarrangement og en 'Sharing Circle'-arrangement. Alle kan delta og registrere seg inne på SAIs nettsider.

Association for Transpersonal psychology

The Association for Transpersonal Psychology (ATP) er en medlemsstøttet, internasjonal koordinerende organisasjon som driver vitenskapelig, sosialt og klinisk transpersonlig forskning og arbeid. .

International Journal of Transpersonal Studies

Et fagfellevurdert akademisk tidsskrift dedikert til kultivasjon og publikasjon av transpersonlig psykologi. Tidsskriftet har også fokus på studier om bevissthetstilstander, sosiologi, antropologi, medisin, psykiatri, psykoterapi, utdanning, ledelse, kultur, verdensreligioner og spiritualitet. Tidsskriftet sponses av California Institute of Integral Studies (CIIS), et internasjonalt universitet anerkjent som ledende innen integrert og transpersonlig utdanning, forskning og stipend. 

SCN, Spiritual Crisis Network, UK

Et nettverk i England grunnlagt av Catherine G. Lucas i 2004 for å øke bevisstheten rundt spirituelle kriser, samt tilby support og støtte til de som gjennomgår dyp personlig transformasjon, til fagpersoner, omsorgspersoner og andre støttespillere.

 

Science & Nonduality, SAND

Non-profit ideell organisasjon som arbeider for å skape et nytt paradigme innenfor spiritualitet. Fritt for religiøse dogmer og mer i retning av banebrytende vitenskap i samsvar med tidløse visdomstradisjoner og direkte erfaring rundt livets sammenhenger (ikke-dualitet). 

Yogaprosess 

www.thejourneyofzen.com

bottom of page