top of page
Image by Masaaki Komori

Kontaktopplysninger:

Siv-Anita Øiaas

Telefon  +47 922 44 176

(mandager mellom kl 10:00 - 13:00)

E-post   shivasivanita@gmail.com
Adresse Stjørdal, Norge

ASI-Member-150px.png

Jeg er utdannet terapeut, Yoga og mindfulnesslærer og har videreutdanninger innenfor integrert medisin, stress-management, psykologi og psykospirituelle transformasjonsprosesser. Min tilnærming inkluderer Østlige filosofier, transpersonlig- og integral psykologi.

Pr. i dag har jeg praktisert meditasjon og self-inquiry i 16 år. Inngangen var klassisk Mindfulness (Kabat-Zinn), men jeg ble ganske raskt trukket mot Østens visdomstradisjoner som går langt dypere inn i  materien. Samtidig har jeg alltid hatt en dragning mot det naturlige, mot helhet, underliggende mekanismer for sykdom, samspillet mellom kropp og sinn og ikke minst, hva vi er mer enn alt dette. Sistnevnte er også fellesnevneren for mitt hjertebarn 'transformerende selvutvikling', som man på mange måter kan si er et 'indre ingeniørarbeid' for å komme i kontakt med dypere erfaringsnivåer av glede, indre ro og tilfredshet. Det sies at om man går dypt nok i dette, så kan man få innsikt i hvordan menneskesinnet og bevisstheten fungerer. Som for øvrig har vært min store lidenskap gjennom livet i tillegg til de store eksistensielle spørsmålene, 'hva som er meningen med livet' og slike ting. Ellers er jeg evig student, alkymist og filosof av natur.

Jeg har også nærmere 30 års administrativ erfaring fra offentlig påtale i politiet og har drevet egen naturmedisinsk klinikk.

Telefon

+47 922 44 176

E-post   shivasivanita@gmail.com

Adresse Stjørdal, Norge

+47 922 44 176

(mandager mellom kl 10:00 - 13:00)

Kontaktskjema

Thanks for submitting!

Kontaktskjema
bottom of page