top of page
hvite blomster

Spirituelt fellesskap

Støttefellesskap for mennesker som har hatt, eller har interesse for ekstraordinære, transcendentale og transformerende opplevelser

For deg som ønsker å være en del av et fellesskap som forstår din oppvåkningsopplevelse og prosessene som ofte følger i etterkant av slike opplevelser? Spirituell oppvåkning / metamorfose er ofte en strabasiøs og ensom livsreise, fordi man 'skifter ham' uten mulighet til å kommunisere med kjære og nære hva dette innebærer.

#nær-døden opplevelser #mystical experiences #samadhitilstander #kundalinioppvåkning # peak experiences #religiøs ekstase #ut av-kroppen-tilstand#

 

Vi er en liten gruppe mennesker som ønsker å skape et fellesskap for slike opplevelser her i Norge. Så vidt oss bekjent finnes det ikke noe lignende i Norge enda. Om du har interesse for å være med å skape noe for deg selv og andre / har ideer og forslag rundt et slikt fellesskap, ta gjerne kontakt. Også du som bare ønsker å være en del av fellesskapet er velkommen til å ta kontakt. 

 

Alle som har hatt en livsforvandlende transcendental opplevelse gjennomgår noenlunde det samme i etterkant, det er bare historiene som varierer. I Norge er det ikke så mange mennesker, vi tenker derfor at fellesnevneren må være 'transcendental erfaring' eller interesse for dette for å nå ut til flest mulig mennesker.      

Vi er tilknyttet  SAI, Spiritual Awakening International, en 'non profit', multireligiøs og multikulturell organisasjon som jobber for å øke global bevissthet rundt åndelige transformerende opplevelser internasjonalt.

Her kan du komme i kontakt, telefon eller kontaktskjema

bottom of page